Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 💡 543 lampen in 🏬 8 webshops

Hanglampen voor buiten

Aan een hanglamp die buiten wordt gebruikt, wordt andere eisen gesteld dan aan een lamp voor binnen. Het belangrijkste verschil is dat buitenlampen waterbestendig moeten zijn. Met een IP-waarde van minstens IP44 kun je een lamp veilig buiten gebruiken. De onderstaande hanglampen voor buiten zijn uitermate geschikt voor onder je carport, bij je tuinhuis of onder de veranda. Je vindt hier zowel klassieke lantaarns als moderne buiten-hanglampen.

Buiten-hanglampen voor onder de carport of veranda

Hanglampen

Op zoek naar een hanglamp? Lamp-expert is dé plek voor het vinden van de ideale hanglamp. Het grootste deel van ons assortiment bestaat namelijk uit hanglampen, dus je kunt kiezen uit een groot en gevarieerd aanbod. Je vindt hier niet alleen eenvoudige hanglampen voor bijvoorbeeld de slaapkamer, maar ook grote modellen met meerdere lampenkappen. Deze zijn ideaal voor boven de eettafel. De hanglampen zijn verkrijgbaar in diverse stijlen, van retro tot romantisch.

Het grootste aanbod hanglampen online

Hanglampen in alle soorten en maten

Een hanglamp kun je in iedere ruimte wel gebruiken. Ze schijnen hun licht door de hele ruimte, waardoor ze ideaal zijn als hoofdverlichting voor een kamer. Doordat de meeste hanglampen in hoogte verstelbaar zijn, kun je ze afstemmen op ieder interieur. Je kunt dus zelf de ophanghoogte bepalen, zodat je lamp niet in de weg hangt. In onze shop vind je ook hanglampen speciaal voor boven de eettafel. Deze bestaan vaak uit meerdere lampenkappen op een rij.

Tips bij het kopen van een hanglamp

Ons aanbod is groot, maar met behulp van de filters aan de zijkant van de pagina maak je eenvoudig een selectie maken met de criteria die voor jou belangrijk zijn. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een industriële hanglamp? Of wil jij een hanglamp voor in de hal? Met de filters vind je gemakkelijk een lamp die past bij jouw wensen.

lamp-expert.nl
Logo