Lamp kopen? Frank helpt je kiezen!

Het kiezen van een nieuwe lamp kan best lastig zijn. Ga je voor een opvallende hanglamp of kies je liever voor een functionele plafonnière? En hoe vind je een geschikte lichtbron bij je lamp? Aan de hand van deze informatiepagina's helpt Frank je kiezen. Je leest hier alles wat je moet weten over binnenverlichting en buitenverlichting. Ook voor meer informatie over led-verlichting ben je hier op de juiste plek. Aan de hand van informatie, inspiratie en tips vind jij eenvoudig de lamp die je zoekt!

Alles over binnenverlichting

Wat zijn de nieuwste trends op het gebied van verlichting? En hoe vind je een geschikte badkamerlamp? Het kiezen van nieuwe lampen voor in huis kan best lastig zijn. Om je te helpen bij het maken van een keuze hebben we alle belangrijke informatie over binnenverlichting voor je op een rijtje gezet.

  1. Lees meer over binnenverlichting

Alles over buitenverlichting

Kies je voor buitenverlichting op 12 volt of 230 volt? En waarom is een sensorlamp handig? Als je op zoek bent naar buitenverlichting, dan ben je deze termen waarschijnlijk al tegengekomen. Om het kiezen van een tuinlamp gemakkelijker te maken, lees je alles wat je moet weten bij het kopen van de juiste buitenverlichting voor jouw tuin.

  1. Lees meer over buitenverlichting

Alles over led-verlichting

Led-verlichting is niet meer weg te denken uit de wereld van de verlichting. Zeker nu de gloeilamp verboden is en de halogeenlamp binnenkort ook niet meer gebruikt mag worden. Benieuwd naar de voor- en nadelen van het led-licht? Lees dan verder op onze informatiepagina over led-lampen.

  1. Lees alles over led-verlichting

Hoe kies ik een geschikte lichtbron?

Heb jij al een lamp uitgekozen, maar wordt er geen lichtbron meegeleverd? Natuurlijk kun je op lamp-expert ook terecht voor een bijpassende lichtbron. Aan de hand van onze informatiepagina vind je eenvoudig een geschikte lichtbron voor jouw lamp. Zo kun je je nieuwe verlichting meteen gebruiken!

  1. Lees meer over het kiezen van een lichtbron

Alles over Philips Hue

Met de slimme, draadloze verlichting van Philips Hue creëer je voor iedere gelegenheid de juiste sfeer. Met de afstandsbediening stel je eenvoudig de gewenste kleur en helderheid in, zodat het licht precies is zoals jij wilt. Meer weten over Philips Hue? Op deze informatiepagina lees je er alles over.

  1. Lees alles over Philips Hue