Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 💡 543 lampen in 🏬 8 webshops

Lampenmerken

Op onze website heb je de keuze uit vele merken lampen. Elk merk heeft een unieke collectie aan smaakvolle en stijlvolle lampen. Variërend van wandlampen tot staande lampen en plafondlampen. Voor welke ruimte je ook een lamp zoekt op lamp-expert vind je altijd een lamp die voldoet aan jouw wensen!

Designlampen van topmerken

De echte designliefhebber kan bij ons kiezen uit een aantal designmerken, onder andere Seletti, Zuiver, Plumen, Graypants en Lighthink. Lampen van Graypants worden ontworpen in de VS en sociaal verantwoord met de hand gemaakt in Nederland. De lampen zijn opgebouwd uit karton van bruine dozen en zijn zodoende milieuvriendelijk én zelf ook weer recyclebaar. Seletti is een Italiaans designmerk met bijzonder innovatieve ontwerpen. Zoals alle Italiaanse designproducten, zijn ze bijzonder elegant en tot in detail mooi uitgewerkt. Lampen van Plumen zijn de eerste designspaarlampen ter wereld. Dit maakt deze lamp uniek in zijn soort! Bij de stijlvolle spaarlamp zijn verschillende kleuren snoeren te koop, waarmee je de lamp kunt blijven aanpassen aan je interieur. Zuiver is een Nederlands merk, en dat is goed te zien. Ze nemen klassieke modellen en maken daar een eigentijdse uitvoering van. Hun lampen zijn zodoende sfeervol én een echte style-boost voor je interieur.

Ruim aanbod lampenmerken

De lampen van Bony Design zijn strak of hebben een robuuste uitstraling; je kunt zien dat ze van Nederlandse bodem komen. Lampen van Eglo en Lucide zijn vaak modern, maar ze passen ook in meer klassieke interieurs door hun elegante vorm. Onder de naam HQ en Ranex worden veel spots en lichtbronnen gemaakt. Steinel is gespecialiseerd in het maken van sensorlampen; ideaal in werkruimtes en gangen. Leitmotiv produceert lampen met een elegant en stijlvol uiterlijk; er zijn echte blikvangers te koop in een origineel ontwerp. De lampen van Silly zijn bijzonder kleurrijk en hierdoor zeer geschikt voor kinderen en jongeren.

lamp-expert.nl
Logo