Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 💡 543 lampen in 🏬 8 webshops

Leitmotiv lampen

Vroeger stond Leitmotiv bekend als een designermerk van nieuw gevestigde ontwerpers. Deze ontwerpers kregen de kans om hun ideeën te realiseren voor het Nederlandse merk. Enkele van deze ontworpen producten maken nog steeds deel uit van de huidige collectie maar tegenwoordig staat Leitmotiv vooral bekend om hun zorgvuldig samengestelde collectie meubelen, verlichting en accessoires.

Lampen van Leitmotiv

Binnenverlichting

Tot de collectie behoren hanglampen, staande lampen, tafellampen, wandlampen, bureaulampen en kroonluchters. Verschillende stijlen worden gebruikt, hierbij valt te denken aan retro, modern of lampen met een speelse vormgeving. De lampen van Leitmotiv zijn sterk, gedurfd, maar tijdloos met designer elementen. Deze elementen maken de collectie van Leitmotiv uniek. De materialen die het merk gebruikt, zijn altijd van goede kwaliteit. Denk maar aan keramiek, glas en metaal. De lampen hebben hierdoor een lange levensduur en kunnen een stootje verdragen.

Innovatief

Twee keer per jaar reist Leitmotiv’s creatieve afdeling de wereld rond op zoek naar leveranciers die hun ideeën en ontwerpen tot leven kunnen brengen. Ze bezoeken ook veel internationale beurzen op zoek naar opvallende producten en ideeën die in elke huiskamer passen. Speciale aandacht wordt besteed aan producten met een perfecte vorm, kleur, prijs en natuurlijk functionaliteit.

lamp-expert.nl
Logo