Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 💡 543 lampen in 🏬 8 webshops

Lucide

Lucide kenmerkt zich door zijn modern en strak vormgegeven lampen. Tijdens het ontwerp wordt er een perfecte combinatie gemaakt van materiaal, vormgeving, kleur en toepassing. Lucide staat bekend om kwaliteit: een mooie afwerking van spots. Tijdens het productieproces worden de lampen tussentijds getest en verbeterd. Lucide is internationaal georiënteerd en levert aan tientallen landen. Dit Belgische merk heeft een uitgebreid assortiment in verschillende categorieën, de categorieën worden hieronder weergegeven.

Populaire Lucide verlichting op Bol.com

Verschillende Lucide lampen

Moderne lampen

De moderne lampen van Lucide zijn strak en modern vormgegeven, waarin ingespeeld wordt op een trendy inrichting. Hierbij valt er te denken aan staande lampen en hanglampen, maar ook tafellampen. Van een bepaald design zijn meerdere soorten lampen verkrijgbaar zodat deze met elkaar te combineren zijn.

Kantoorverlichting

Lucide kantoorlampen zijn strak vormgegeven en passen in een modern kantoor of een moderne werkkamer. Bij het ontwerp van de lamp is gedacht aan helder en egaal licht, zodat er bij dit licht goed te werken is.

Vloerlampen en tafellampen

Vloerlampen (denk aan booglampen, staande lampen) en tafellampen zijn in verschillende stijlen te krijgen, zoals modern, landelijk of klassiek. Ook hier is te zien dat Lucide lampen netjes en mooi zijn afgewerkt.

Plafondlampen en wandlampen

Lucide heeft verschillende plafondlampen, zoals plafonnières, kroonluchters en hanglampen en wandlampen. Deze woonkamerverlichting is modern, landelijk of klassiek vormgegeven. Tijdens de vormgeving is rekening gehouden met ieders smaak.

Spots en energiezuinige lampen

De spots en energiezuinige lampen zijn gemaakt om de ruimte duidelijk te verlichten. Hierbij wordt vaak LED-verlichting gebruikt, wat zorgt voor helder licht. Daarnaast hebben LED-lampen veel branduren en zijn ze energiezuinig. De spots van Lucide zijn vaak te verstellen zodat ieder deel van de ruimte goed belicht kan worden.

Kinderlampen

Ook de kinderlampen van Lucide hebben een modern tintje. De kinderverlichting heeft verschillende kleuren en vormen. Bijvoorbeeld konijntjes, olifantjes en beertjes. Sommige kinderlampen hebben RGB-LED-verlichting, dit is gekleurde LED-verlichting.

Landelijke lampen

De landelijke lampen van Lucide zijn landelijk, maar modern vormgegeven, waarin ingespeeld wordt op een landelijke en boerderij-achtige inrichting. Hierbij valt er te denken aan staande lampen en hanglampen, maar ook tafellampen. Van een bepaald design zijn meerdere soorten lampen verkrijgbaar zodat deze met elkaar te combineren zijn.

Klassieke lampen

De klassieke lampen van Lucide zijn klassiek en sierlijk vormgegeven, waarbij ingespeeld wordt op een klassieke inrichting. Hierbij valt er te denken aan staande lampen en hanglampen zoals kroonluchters maar ook tafellampen. Ook bij de klassieke lampen geldt dat van een bepaald design meerdere soorten lampen verkrijgbaar zijn zodat deze goed met elkaar te combineren zijn.

Badkamerverlichting

Bij het ontwerp van de badkamerlampen is er vooral gelet op functionaliteit. De lampen hebben allemaal LED-verlichting en zijn dus energiezuinig, maar de LED-lampen geven ook helder licht, wat in de badkamer van belang is.

lamp-expert.nl
Logo