Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 💡 543 lampen in 🏬 8 webshops

Ranex lamp

Het merk Ranex is onderdeel van het Nederlandse bedrijf TEVEA B.V. dat haar hoofdkantoor in Eindhoven gevestigd heeft. Het Nederlandse bedrijf voert naast Ranex nog meerdere merken zoals XQ-lite. Ranex houdt zich bezig met het importeren van elektronica uit het verre Oosten. Niet alleen zijn er kantoren gevestigd in Nederland, maar ook in Duitsland, Frankrijk, Engeland, Spanje, Turkije en Rusland. De kwaliteit van de producten wordt gewaarborgd door eigen technologische diensten. De duizenden producten die TEVEA voert, voldoen aan de geldende eisen en normen en zijn voorzien van keurmerken en certificaten. Dit betekent dus ook dat je als consument kwalitatief hoogwaardige producten mag verwachten. TEVEA is steeds op zoek naar innovatieve producten.

Lampen van Ranex

Actief in vele markten

Het bedrijf TEVEA B.V. verkoopt de volgende producten: binnenverlichting, buitenverlichting, audio en video (portable radio/CD-spelers, MP3-spelers, DVD-spelers/recorders), telecommunicatieapparatuur (DECT-telefoons) en andere elektronica voor de particuliere markt, zoals babyfoons, tijdschakelklokke en rookmelders.

Ranex binnenverlichting

Het merk Ranex heeft een breed assortiment aan binnenverlichting. Er zijn verschillende eigentijdse stijlen die samen een compleet en betaalbaar assortiment vormen voor elke ruimte in je huis. Ranex creëert de mogelijkheid om een unieke sfeer in je interieur te creëren met spotjes, plafond lampen, badkamer lampen, wandlampen, spiegelklemlampen, tafellampen en als laatste de tafellampen met touchfunctie. De spotjes zijn verkrijgbaar in enkele, dubbele, drie en vierspots. Ook zijn er losse spots bestelbaar. Op deze manier kun je als klant zelf bepalen welke hoeveelheid licht je wilt hebben in je interieur. De plafondlampen en wandlampen zijn stijlvol en hebben een mooie vormgeving. De Ranex tafellampen zijn uitgerust met en zonder touchfunctie. De touchfunctie biedt je de kans om met een simpele handbeweging de lamp aan en uit te doen. Met al deze verschillende Ranex lampen kun je je eigen sfeer creëren in elk vertrek van je huis.

lamp-expert.nl
Logo