Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 💡 543 lampen in 🏬 8 webshops

Steinel lamp

Heinrich Wolfang richtte in 1959 het bedrijf Steinel op in Herzebrock-Clarholz in Duitsland. Vanaf dat moment is het bedrijf continu bezig met het ontwikkelen en innoveren van producten op het gebied van verlichting en lichtsturing (sensortechniek). Steinel is onderdeel van een groter geheel, namelijk het merk Steinel Professional. Dit merk omvat intelligente producten en doordachte systemen. Met deze producten richt Steinel Professional zich op handwerkers, planners en architecten. Voor Steinel geldt dat energie-efficiëntie en de toepassing van de nieuwste LED-techniek en sensortechnologie voorop staan.

Lampen van Steinel

Sensorlampen voor binnen

In 1987 begon Steinel met de ontwikkeling van sensorgestuurde buitenlampen en vond wereldwijd de eerste sensorlamp uit. In 2002 paste Steinel als eerste producent de High Frequency sensortechniek toe voor het registreren van bewegingen. Hier ontstonden de eerste sensor binnenlampen. De lampen met de High Frequency registreren de bewegingen in kleine en grote ruimtes en gebouwen. De High Frequency sensor is onzichtbaar in de lampen geïntegreerd en werkt geruisloos. Met deze sensortechniek bij binnenverlichting is Steinel tegenwoordig marktleider.

Sensortechniek voor binnenlampen

Met de ontwikkeling van de High Frequency zijn de sensorlampen ook geschikt voor binnenshuis. De sensortechniek is netjes in de lamp verwerkt. De sensoren werken geruisloos en herkennen bewegingen direct zonder beperkingen door bijvoorbeeld omgevingstemperatuur en bewegingsrichting. De higtech-sensoren verzenden signalen en ontvangen dit het volgende moment de door de muren en omliggende weerkaatste echo. De sensor registreert de echo’s in fracties van seconden. De nalooptijd is individueel in te stellen, het licht schakelt vanzelf weer uit.

Assortiment sensorlampen binnenverlichting

Onder het merk Steinel worden verschillende sensorlampen verkocht. Lampen voor in de huiskamer en gang, zoals een plafonnière of sensorlampen met LED-verlichting, en sensorlampen voor in ruimtes met een korte verblijfsduur, zoals de garage, kelder, verwarmingsruimte of voorraadkast.

Kwaliteit

Steinel producten worden wereldwijd gewaardeerd vanwege hun goede functies, de eenvoudige bediening, hun goede prijs-kwaliteit verhouding en hun duurzaamheid. Steinel is continu bezig met het ontwikkelen en innoveren van lampen. Kwaliteit en duurzaamheid staan hierbij hoog in het vaandel.

lamp-expert.nl
Logo