Verlichting per ruimte

Passende verlichting voor iedere ruimte

Lees meer Lees minder

De laatste lamp-reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Vita Silvia plafondlamp

2 aug. 2018
“De hele ervaring begint al met de verpakking, het geheel straalt gewoon design en kwaliteit uit. De lamp wordt ongemonteerd geleverd in een platte doos, van kwalitatief super uitziend materiaal, je vraagt je af hoe ze het erin krijgen. Bij het openmaken van de doos zie je alle delen netjes verpakt zitten. De set bestaat uit de plastic delen waarin je de bladeren in moet schuiven en de bladeren zelf, ook zit er een korte montagehandleiding bij. En dat begint het in elkaar van de lamp, wat achteraf best wel een gedoe bleek te zijn. De montage begint met het in elkaar zetten van de basis. Deze basis wordt gebruikt om de lamp aan een statief of aan een koord te zetten, deze handeling is in een minuutje gedaan. Maar dan begint het wat lastigere werk, het plaatsen van de bladeren. De bladeren die in het pakket zitten bestaan uit 2 maten, de kleine bladeren worden aan de punt gezet en de grotere bekleden de rest van de lamp. Ze zijn makkelijk van elkaar te onderscheiden en ze zijn ook afzonderlijk van elkaar verpakt en aangeduid met "A" en "B". De bladeren moeten dan op de basis worden geschoven, makkelijk zou je zeggen, ware het niet dat de bladeren van vrij dun materiaal zijn gemaakt. De sleuven waar de bladeren in geschoven moeten zijn vrij stroef, waardoor je voorzichtig en nauwkeurig te werk moet gaan. Ik was namelijk bang dat de bladeren zouden vouwen bij het teveel zetten van kracht om ze op de plek te krijgen. Je moet er ook een beetje handig in worden. De lamp zelf ziet er super uit als hij eenmaal is gemonteerd, wij gebruiken de lamp in combinatie met de Phlips Hue kleurenlampen, wat een super mooi effect geeft. Wij zijn er super blij mee!”
Vita Silvia plafondlamp

Eglo Rondo plafondlamp

1 aug. 2018
“Ik zocht een mat-witte bol die licht van een led-lamp evenredig kon verspreiden. Na lang zoeken kwam ik op deze lamp uit. Eenvoud met levendigheid trekken mij aan en dat heeft deze lamp wel. De bol is ook makkelijk te verwijderen door de ring te schuiven. Oftewel, niets op aan te merken. Precies wat je zou verwachten. ”
Eglo Rondo plafondlamp

Garden Lights Focus 12V led-grondspot

1 aug. 2018
“Snelle levering, simpel en snel aan te sluiten en het product voldoet aan mijn wensen. Sfeervol licht voor het verlichten van mijn tuinobject. Voor mij een aanrader voor elke tuin.”
Garden Lights Focus 12V led-grondspot